Team Captain

Wie is Vivaldis

Vivaldis Interim is met haar 63 kantoren en meer dan 190 vaste medewerkers een gevestigde waarde in de uitzendsector. 

Als groeiend bedrijf houdt Vivaldis Interim nog steeds vast aan haar originele hiërarchievrije structuur en visie. Als partner voor de KMO staan onze medewerkers dicht bij de klanten en kandidaten omdat het merendeel van de verantwoordelijkheden en taken in de kantoren liggen. 

Onze organisatie hecht belang aan autonomie en geeft vrijheid en verantwoordelijkheid aan haar medewerkers. Dit uit zich in zelforganiserende teams waar je deel van uitmaakt.

Er heerst een samenwerkende teamcultuur, waar eenieder een breed takenpakket heeft en waar zelfsturing belangrijk is.  

Past deze werkcultuur bij jouw visie op werkplezier? Lees dan zeker verder over onze vacature.

Functiebeschrijving

Je werkt samen met je collega's career consultans in het kantoor te Sint-Niklaas.

Als team captain werk je op continue basis aan de prospectie naar nieuw clienteel en het binden van de klanten-bedrijven aan jouw kantoor. Je zoekt dagelijks naar nieuwe opportuniteiten voor jouw kantoor binnen jouw regio. Door telefonische acties spoor je interessante bedrijven op, leg je contacten, en leg je bedrijfsbezoeken af om commerciële afspraken te maken of om vaste klanten op te volgen.

Je staat eveneens in voor de instroom en rekrutering van geschikte uitzendkrachten door gerichte acties en het voeren van inschrijvingsgesprekken met de kandidaten. Je selecteert kandidaat-uitzendkrachten voor je klanten en stelt deze voor aan de klant of prospect voor verdere selectiegesprekken of om meteen op te starten. 

Je zorgt tevens voor een correcte en tijdige administratie en blijft op de hoogte van de sociale wetgeving . Je staat in voor een professionele aanpak naar klant en kandidaat toe.

Functievereisten

- Ervaring in de uitzendsector is een absolute vereiste. 

- Je communiceert foutloos in het Nederlands en hebt een goede kennis Frans en Engels.

- Je bent een actiegerichte teamspeler, die houdt van snelheid en afwisseling.

- Je werkt zelfstandig en bent sterk in jezelf organiseren. Je hebt een open geest en je bent een vlotte communicator. Je houdt je aan gemaakte afspraken, je bent resultaatgericht en handelt daarenboven administratieve taken op een correcte manier af.

- Feedback over het functioneren is een proces tussen jou en je collega's op kantoor. 80% van de taken binnen het kantoor zijn dezelfde tussen jou en je collega.

Ons aanbod

Vivaldis Interim is een uitzendorganisatie die blijft groeien. Als KMO-uitzendbedrijf ligt onze sterkte in de gedreven aanpak en de autonomie van onze eigen organisatie. Als specialist in KMO-bedrijven kom je in contact met boeiende ondernemers.

Uiteraard bieden we een competitief salarispakket en een bonus gebaseerd op de resultaten van het team. Je zal ook deel uitmaken van een organisatie die blijft evolueren en investeren in ieders persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Vivaldis Interim

Karolien Hendriks
Frankrijklei 126
2000 ANTWERPEN

Plaats

Vivaldis Interim
9100 Sint-Niklaas, België